Un Simplu site de filme pentru timpul tau liber ! Whiskey Tango Foxtrop 2016 Online Subtitrat Cele mai bune Filme Seriale online 2016/2015 - www.Filme-SerialeRo.blogspot.com

Whiskey Tango Foxtrop 2016 Online Subtitrat

CALITATE (HD720p)
Descriere Film Whiskey Tango Foxtrop 2016 Online Subtitrat:Kim Barker se află pe frontul din Afghanistan, în calitate de corespondent de război. Chiar dacă nu se simte deloc bine în preajma zborurilor cu elicopterul şi printre focurile de armă, Kim nu are de ales, este nevoită să se adapteze în acest mediu ostil. Deoarece în zonă sunt puţine femei, Kim devine o femeie dorită de mulţi bărbaţi în ciuda faptului că aspectul său fizic nu iese cu nimic în evidenţă. Kim face cunoştinţă cu un fotograf scoţian pe nume Iain, genul de bărbat dorit de multe femei. În plin război, Kim este nevoită să lupte acum cu propriile sentimente. Deocamdată, filmul online Whiskey Tango Foxtrot 2016 nu este disponibil spre vizionare, dar va fi postat de îndată ce se va putea. Premiera urmează a avea loc în data de 4 martie, 2016. Până atunci, puteţi urmări trailerul oficial.
Seriale&FilmeOnline va prezinta Filmul:"Whiskey Tango Foxtrop 2016 Online Subtitrat"
Seriale&FilmeOnline va dedica Filmul : "Whiskey Tango Foxtrop 2016 Online Subtitrat" . Aici gasiti cele mai noi Filme&Seriale Online Gratis Subtitrate in Limba Romana. Seriale&FilmeOnlineVa ureaza o vizionare placuta ! ! !
Share this article :