Un Simplu site de filme pentru timpul tau liber ! The Boy – Băiatul (2016) online subtitrat în Română Cele mai bune Filme Seriale online 2016/2015 - www.Filme-SerialeRo.blogspot.com

The Boy – Băiatul (2016) online subtitrat în Română

CALITATE (HD720p)
Descriere Film The Boy – Băiatul (2016) online subtitrat în Română:Greta, o tânără femeie din Montana, scapă dintr-o relaţie abuzivă luându-şi un job temporar de dădacă pentru familia britanică Heelshire. După ce ajunge în Regatul Unit, la reşedinţa Heelshire, Greta se prezintă celor doi soţi, iar apoi îl întâlneşte pe băiatul cuplului, Brahms. Spre uimirea şi amuzamentul ei, Brahms este o păpuşă de porţelan ce este tratată ca un copil adevărat de către „părinţii” lui. Adevăratul Brahms a murit într-un incendiu în anul 1991 la vârsta de opt ani. Înainte ca soţii Heelshire să plece în vacanţă ei îi oferă Gretei o listă de reguli pe care să le urmeze, avertizând-o că Brahms nu este un copil normal.
Seriale&FilmeOnline va prezinta Filmul:"The Boy – Băiatul (2016) online subtitrat în Română"
Seriale&FilmeOnline va dedica Filmul : "The Boy – Băiatul (2016) online subtitrat în Română" . Aici gasiti cele mai noi Filme&Seriale Online Gratis Subtitrate in Limba Romana. Seriale&FilmeOnlineVa ureaza o vizionare placuta ! ! !
Share this article :